Soffmysa och bli onykter


Plötsligt händer det

Jag har lixom inte orkat uppdatera någon blogg sen vi kom hem från Finland.. Har varit lite upptagen med annat, typ att ha sex. Jag har typ överdrivet hög sexlust tror jag. Och det mina vänner, det är inget positivt just nu. Jag har gjort så knasigt nu, haha. Jag kommer fucka allt igen. Men what ever :D Jag tar det som det kommer. Just nu sitter jag och väntar på att möta Loou vid bussen, sen ska vi dricka smultron vin! Namnam! Men vi hörs då, snyggingar!


I väntan på båtar och bilar

Nu är vi alla med i bilen och allt är packat för veckan, bilen är inte översvämmad med packning som vi först trodde.. Haha, hundarna har plats att ligga och vi har maassa plats över :) Så nu ska vi snart åka på båten. Vet inte om jag kommer kunna skriva något under veckan, men annars hörs vi om en vecka :)


Packat och klart

Nu är allt packat och klart för Finland! Har också bäddat om sängen så jag kommer hem till en fräsch säng om en vecka, mys! Nu ska jag och mamma ta oss till synsam för att fixa mina glasögon, jag tycker att glasen sitter lite löst i bågarna och hela bågen känns lite vinglig, måste fixas!! Och efter det drar jag direkt till Loou för att packa lite bil :)


Vänta

Häär är lite prylar.. Haha vad fan? Jag förstår mig inte på mina föräldrar, meeen vad jag älskar dom ändå! :) NU godnatt.


galet

Jaa, galet.
Idag har mams och paps, utn min vetskap, köpt följande saker: 3 st surfplattor, 2 st mini laptops, 1 vanlig laptop, mobil skal, iphone och jaa.. en del annat onödigt också.
Alltså wtf?! Vad hände lixom? Haha..
Jag förstår ingenting..
 
Just nu sitter jag i alla fall i sängen med en av mini laptoparna, den är min nu. Hahaaa
Dock så är den segare än vad jag är i duschen, och det mina vänner, det är riktigt jävl illa.
Men ändå, den fungerar.
 
Surfplattorna och den stora laptopen skulle komma nån gång i veckan eller nästa vecka, så då ligger det en platta och väntar på mig när jag kommer hem från Finland nästa onsdag :D
Hoppas den funkar bra bara..
Dom har köpt nytt internet idag också, jag är rädd att det har gått helt åt helvete. Men det årtrstår att se, jag hoppas på det bästa ändå!
 
Jaa, har inte mycket mer att säga. Ville bara testa blogga från den här datorn.
 
Tänkte precis slänga upp e bild från datorns cam, var ju tvungen att testa.
MEN nej, då funkar det inte att ladda upp från camen.. wtf.
Pissdator.
Men den är liten och lätt. Förjävligt bara att det ska ta 5 sekunder för datorn att registrera tangentern man trycker på.
Ska det verkligen vara så?
 
Nää.. godnatt på er tror jag!
PEACE
 

Ääh fyfan

Ni är ju så trååååkiga, hihi puss!


Vad säger ni?

HELT OK, om ni frågar mig.


Glasöfoneen

Wohoo! Nu är mina glasöfon klara, sitter i bilen på väg att hämta dom :D Jag kommer typ inte känna igen mig själv, haha.. Spännande. Lite konstigt, tänk er mig, i glasögon, hela tiden? Shit.. /glad tjej


Fattar ni?

Antagligen inte, haha.. Men ändå. Haha alltså vad håller jag på med? Helt crazy, jaja. Jag bara leker lite :)


Forever alone

Lite så, haha. Nä. What ever. Just idag har jag varit i stan med Ärtan :) URMYSIGT! Käkat, träffat på den omtalade "jesus tanten", köpt nytt smycke till örat, köpt skal till feletonen och en tröja. Fantastiskt :) Och nu sitter jag forever alone i soffan, käkar poccorn och dricker vatteeen, soft.


I don't care


Skyll dig själv

Känner mig tom. Inte deppig, men tom.


Glasögon

Dagens syn undersökning slutade med att jag valde bågar och försökte förstå verkligheten. Om en vecka är mina glasögon klara med rätt styrka och glas. Då är det på riktigt. Glasögon, hela jävla tiden. Fast inte när jag sover.. Jag förstår inte riktigt. Nu sitter jag i sängen med fjärde boken i Sandhamns serien, "I natt är du död", och övar lite med mina gamla ögon. Fan vad konstigt alltså, jaja. Bara att vänja sig!


God natt


Fan

Fan, ta er i rumpan! Detta sög ju bara. Satan! Fixa skiten för fan, man måste ju få dela in i stycken!!! /arg


Såg en sak..

Precis nu när jah publicerat förra inlägget så såg jag att det inte hade blivit någon styckes indelning :o Så därför måste jag bara göra ett till inlägg för att kolla om det bara råkade bli så eller om appen har blivit fuckad och det alltså inte funkar med styckes indelning.. Så nu får vi seee Jag blir typ arg om det inte funkar :( Det är ju asjobbigt att läsa en helt ihopklumpad text utan indelningar.


Shit

Haha, blogg.se har uppdaterat sin app. Äntligen. Nu blir det fart på bitarna igen! Precis som jag sa sist så sitter jag ju typ aldrig vid en dator, det är ju så tråkigt. Men min telefon har jag ju aaaalltid med mig :) Så nu kan jag ju uppdatera en massa kul hela tiden igen, lovelovelove :D Jag har precis kommit hem ifrån Grenö, sämst. Har haft så jävla tråkigt haha.. Lite bilder blir väl bra? :) Haha på bilden när jag har bikini byxer på mig, försökte jag bara få med ett av mina fina blåmärken jag fått av att rocka rockring! Nice hahaha


RSS 2.0